Friday, August 24, 2012

Selamat Hari Raya 2012

Salam semua,

Dah lama saya tak update blog. Walau apa pun saya tetap nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada semua yang beragama Islam. Kepada non-Muslim, happy holidays. Memang masa dah berlalu dan semua dah start program kehidupan masing-masing. Ada yang sudah habis belajar dan sedang mencari kerja, ada yang sudah bekerja so congrats, kepada yang masih belajar;good luck with your studies (ini geng aku ni. Hehehe...belum habis belajar lagi la der), and last but not least, whoever signed up for PPSL; please lead our juniors accordingly, korang la bakal pemimpin. Jangan buat dajal sudah. Peace out!

xoxo-Hami

No comments:

Post a Comment