Saturday, August 25, 2012

Earella- it's your BFF; Be Fashionably Funky

Salam semua,

It's been ages since I did this ad for our gadget product in strategy management class during my student exchange in Kufstein. I still remember our professor for that class, he may appear strict but his classes are acceptably challenging but fun! Prof Duenas's classes were never boring. He always had these amazing ideas to do during classes. I definitely miss my group for the class. 

Here's my ohsem video, hope you enjoy. Memang tak makan saman. hahaha. Excuse my free hair, I tak pakai tudung lagi masa ni. 




Amacam? agak2 boleh setaraf ngan direktor pro tak? hik3..XB
xoxo-Hami

Friday, August 24, 2012

Selamat Hari Raya 2012

Salam semua,

Dah lama saya tak update blog. Walau apa pun saya tetap nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada semua yang beragama Islam. Kepada non-Muslim, happy holidays. Memang masa dah berlalu dan semua dah start program kehidupan masing-masing. Ada yang sudah habis belajar dan sedang mencari kerja, ada yang sudah bekerja so congrats, kepada yang masih belajar;good luck with your studies (ini geng aku ni. Hehehe...belum habis belajar lagi la der), and last but not least, whoever signed up for PPSL; please lead our juniors accordingly, korang la bakal pemimpin. Jangan buat dajal sudah. Peace out!

xoxo-Hami